Image Image

Kortum Boss er en rød hanhund på 9 ½ år.

Jeg overtog ham fra en familie der ikke længer kunne have ham da han var ca. 14 måneder gammel.

Boss er min første Boxer og jeg må sige at han har været lidt af en mundfuld i begyndelsen. Han havde ikke meget tillid til fremmed mennesker og det var noget af en udfordring at få ham til at stole på mig. Heldigvis lykkes det mig, og han har været mit et og alt siden da.

Boss besidder en enorm arbejdsiver og glæde og han er fantastik at arbejde med. Han er trænet I IPO og DCH programmet. Vi blev danmarksmester i boxerklubbens IPO DM 2015 Bg-B og deltog i 2016 i DKK´s Begynder DM og blev Nr. 10 ud af 70 deltagere.

Boss er virkelig god til spor og han elsker C-arbejde. Han har lært mig meget om boxeren; dens læringsproces, temperament, hengivenhed, livsglæde, brugsegenskaber og Boss er blevet brugt som patruljerende vagthund i mit tidligere job som sikkerhedsvagt. Et job han har mestreret til UG!

Boss er en selvsikker herrer som altid har skulle teste de nye figuranter af 🙂 Han er utrolig kærlig og beskyttende overfor dem han holder af.

Jeg måtte desværre tage den svære beslutning den 18/03/2018 at sige på gensyn til ham da var begyndt at vise tegn på sygdom som muligvis kunne skyldes cancer i analregionen. Han var frisk og glad lige til det sidste og det er sådan at jeg vælger at mine hunde skal her fra.

De får ikke lov til at gå og være syge igennem længere tid. Jeg vil have de skal herfra mens de stadig har et godt og aktivt hundeliv selvom det er en forfærdelig hård beslutning at skulle tage.

Jeg savner ham noget så frygteligt, og livet er bare ikke det samme uden ham ved min side.